Klobásy

Žabčíkova klobása

Žabčíkova klobása je specialitou naší firmy. Milan Žabčík ji začal vyrábět již v 70.letech a od té doby na jejím receptu nic nezměnil a díky tomu stále chutná jako pravá domácí klobáska. Je vyrobená z nejkvalitnějších surovin - vepřové kýty a vepřového bůčku. Soulad všech chutí zajišťuje naložení...

Radhošťská klobása

Exkluzivní klobáska s výraznou chutí zeleného pepře. Je vyrobena z českých surovin v přírodním střívku. Jemnou, avšak výraznou chuť dodá koření - drcený zelený pepř. Nejvhodnější úpravou je tepelná úprava, kdy vynikne chuť zeleného pepře, avšak výborná je i po studenu.   Masný výrobek...

Chalupářská klobása

Masný výrobek tepelně opracovaný Složení: Vepřové maso 56%, hovězí maso 17%, sádlo 5%, pitná voda, dusitanová solíci směs, vepřové střevo, bramborový škrob, směs přírodního koření, modifikovaný škrob E1420, zvýrazňovač chuti E621, želírující látky E407, 408, stabilizátory E450, E451,...

Grilovací klobása Extra

Klobása je v přírodním střívku, zlatohnědé barvy, v řezu je libová svalovina s možností malých kousků tuku a drcených bylinek. Suroviny pochází výhradně z regionu Moravy a pro výrobu je maso upravováno a vybíráno ručně, část svaloviny je ručně krájená. Grilovací klobása extra je vynikající pro...

Klobása s medvědím česnekem

Masný výrobek tepelně opracovaný.  Složení: vepřové maso 85%, hovězí maso 5%, medvědí česnek 3%, vepřové střevo, pitná voda, jedlá sůl, pepř mletý, max.obsah tuku 25%.  Skladujte při teplotě 1-5 st.C Záruční doba 21 dnů.

Krakonošova klobása

Masný výrobek tepelně opracovaný.  Složení: vepřové maso 65 %, hovězí maso 15 %, sádlo 5 %, pitná voda, dusitanová solící směs, vepřové střevo, bramborový škrob, česnek, směs přírodního koření, zahušťovadla, cukry, stabilizátory E450, 451, zvýrazňovač chuti E621, přírodní aroma, paprikový...

Valašská švestková klobása

To je koncert chutí! 83 % vepřového masa a 7 % hovězího masa, sušené švestky, max. 2,1 % jedlé soli, vepřové střívko. Netradiční spojení chutí, slané maso se sladkou sušenou švestkou. Ochutnejte!   Masný výrobek tepelně opracovaný.  Skladujte při teplotě 1-5 st. C Záruční doba 21 dnů.

Klobása s nivou

Lahodné spojení 10 % sýru Niva a 75 % vepřového masa, 6 % hovězího masa. Max. 2,2 % soli. Při ohřevu ve vodě, na páře, na grilu se krásně rozvine vůně a chuť sýru. Vynikající lahůdka! Masný výrobek tepelně opracovaný.  Skladujte při teplotě 1-5 st. C Záruční doba 21 dnů.

Mexická pikantní klobása

Složení: 89 % vepřového masa, 5 % vepřového sádla, směs sušených papriček Jalapeno 4 %. Kdo má rád pikantní chuť, přijde si na své.  Obsah tuku max. 30%. Masný výrobek tepelně opracovaný. Skladujte při teplotě 1 - 5 st. C. Doba trvanlivosti min. 21 dnů.

Krůtí klobása

•Složení: krůtí maso 95%, vepřové střevo ,voda, sůl , pepř mletý, kmín celý ,česnek.  Masný výrobek tepelně opracovaný. Skladujte při teplotě 1 - 5 st. C. Doba trvanlivosti min. 21 dnů.