Klobásy

Žabčíkova klobása

Žabčíkova klobása je specialitou naší firmy. Milan Žabčík ji začal vyrábět již v 70.letech a od té doby na jejím receptu nic nezměnil a díky tomu stále chutná jako pravá domácí klobáska. Je vyrobená z nejkvalitnějších surovin - vepřové kýty a vepřového bůčku. Soulad všech chutí zajišťuje naložení...

Radhošťská klobása

Exkluzivní klobáska s výraznou chutí zeleného pepře. Je vyrobena z českých surovin v přírodním střívku. Jemnou, avšak výraznou chuť dodá koření - drcený zelený pepř. Nejvhodnější úpravou je tepelná úprava, kdy vynikne chuť zeleného pepře, avšak výborná je i po studenu.   Masný výrobek...

Chalupářská klobása

Masný výrobek tepelně opracovaný Složení: Vepřové maso 56%, hovězí maso 17%, sádlo 5%, pitná voda, dusitanová solíci směs, vepřové střevo, bramborový škrob, směs přírodního koření, modifikovaný škrob E1420, zvýrazňovač chuti E621, želírující látky E407, 408, stabilizátory E450, E451,...

Grilovací klobása Extra

Klobása je v přírodním střívku, zlatohnědé barvy, v řezu je libová svalovina s možností malých kousků tuku a drcených bylinek. Suroviny pochází výhradně z regionu Moravy a pro výrobu je maso upravováno a vybíráno ručně, část svaloviny je ručně krájená. Grilovací klobása extra je vynikající pro...

Klobása s medvědím česnekem

Masný výrobek tepelně opracovaný.  Složení: vepřové maso 85%, hovězí maso 5%, medvědí česnek 3%, vepřové střevo, pitná voda, jedlá sůl, pepř mletý, max.obsah tuku 25%.  Skladujte při teplotě 1-5 st.C Záruční doba 21 dnů.

Krakonošova klobása

Masný výrobek tepelně opracovaný.  Složení: vepřové maso 65 %, hovězí maso 15 %, sádlo 5 %, pitná voda, dusitanová solící směs, vepřové střevo, bramborový škrob, česnek, směs přírodního koření, zahušťovadla, cukry, stabilizátory E450, 451, zvýrazňovač chuti E621, přírodní aroma, paprikový...

Krůtí klobása

•Složení: krůtí maso 95%, vepřové střevo ,voda, sůl , pepř mletý, kmín celý ,česnek.  Masný výrobek tepelně opracovaný. Skladujte při teplotě 1 - 5 st. C. Doba trvanlivosti min. 21 dnů.