Řeznictví Žabčík je držitelem mnoha značek kvality

 

POCTIVÁ UZENINA. To je motto, kterým se řídíme při výrobě té nejlahodnější uzeniny. Naše masné a zabijačkové výrobky jsou připravované tradičním způsobem, bez konzervantů a se správným podílem masa. Firmu založil Milan Žabčík, který má celoživotní zkušenosti v oboru a zakládá si na tom, že jeho výrobky jsou ukázkou kvalitních potravin.

Podívejte se na naši nabídku nebo navštivte některou z našich prodejen řeznictví. Zjistěte, co o nás napsali v tisku v sekci Napsali o nás.

Získané značky kvality:

Čeksý výrobek Milan Žabčík

Beskydy originální produkt Milan Žabčík Regionální potravina Milan Žabčík
  • Grilovací klobása Extra - Regionální potravina Moravskoslezského kraje, 2014Regionální potravina Moravskoslozského kraje, Grilovací klobása

Klobása v přírodním střívku, příjemné zlatohnědé barvy s vysokým obsahem masa. Klobáska je libová - obsahuje 95% vepřového masa, bylinky a sůl. Suroviny pochází z regionu Moravy. Grilovací klobása extra je skvělá na grilu, ale také připravovaná v páře. Díky nízkému obsahu soli ji vhodná také pro děti. Je vhodná také pro bezlepkáře.

 

  • Tlačenka Speciál - Nejlepší valašská tlačenka, 2012, Certifikát Beskydy - originální produkt, Tlačenka speciál2013

Náš Top výrobek. Sedmdesát pět procent vepřové plece zaručuje kvalitu, k tomu přidáváme české koření - pepř, majoránka, česnek a jedlou sůl. To vše dohromady tvoří harmonii chuti. Vše ruční práce. Nejlépe je ochutnat!

 

 

  • Žabčíkova klobása - Nejlepší valašská klobása, 2015, Certifikát Beskydy - originální produkt, 2013, ochranná známka Český výrobek 2015Žabčíkova klobása

Tento výrobek je kvalitní potravinou vyráběnou domácím způsobem. Je vyrobená z nejkvalitnějších surovin - vepřové kýty a vepřového bůčku. Soulad všech chutí zajistí naložení suroviny na 5 dní do směsi česneku a kuchyňské soli. Výsledkem je vyvážená chuť i vůně. Zcela bez konzervantů, vhodná teplá i studená, vždy vynikající chuti.

 

 

  • Radhošťská klobása - Certifikát Beskydy - originální produkt, 2013Radhošťská klobása

Exkluzivní výrobek firmy. Jedná se o klobásu v přírodním střívku, z libové suroviny, pocházející výhradně z České republiky. Část svaloviny je ručně krájená. Jemnou, avšak výraznou chuť dodá koření - drcený zelený pepř. Nejvhodnější úpravou je tepelná úprava, kdy vynikne chuť zeleného pepře, avšak výborná je i po studenu.

 

 

  • Chalupářská klobása - Certifikát Beskydy - originální produkt, 2013Chalupářská klobása

Tato klobása je speciálním výrobkem naší firmy. Je to klasická vepřová klobása z vepřové plece a vepřového ořezu. Má typickou chuť po česneku a kmínu. Je vhodná na přeuzení v udírně, výborná na grilování na společenské akce či letní rodinnou grilovačku, výborná ohřátá i za studena.